Sport

KMF Požarevac nastavlja takmičenje

Klub malog fudbala Požarevac nastavlja takmičenje u Regionalnoj ligi, grupa “Morava“.

Trener Požarevljana Novica Mišić naglašava da su zimsku pauzu maksimalno iskortistili. “Klub se pojačao sa četiri nova igrača i svi će odmah konkurisat. Ukupno imamo na raspolaganju dvadesetak igrača, što dovodi do povećanja konkurencije a samim tim i kvaliteta u ekipi” – naglasio je Mišić.

Član uprave kluba Goran Seger naglašava da svi igrači igraju volonterski, i pozvao gradjane da daju što veću podršku.

Podsetimo da KMF Požarevac se nalazi na drugom mestu na tabeli iza ekipe “Olimpa” iz Vrnjačke banje. Požarevljani u ponedeljak će ugostiti ekipi “OŠ Karadjordje” iz Rače. Utakmica se igra u Kulturno sportskom centru u Požarevcu od 19 i 30.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend