Sport

Korak bliže baražu

Rukometašice Požarevca, pobedom na gostujućem terenu u Loznici, "zatvorili" su jesenji deo prvenstva u Prvoj ligi Srbije.

Od početka utakmice, rukometašice Požarevca konstantno su vodile, a domaćin je uspevao da im parira samo u prvih desetak minuta utakmice, nakon čega su rukometašice Požarevca dodale gas, ne dozvoljavajući protivniku da se približi na manje od 5 golova prednosti. Gostujuće rukometašice su domaćinu pokazale ko je na kom mestu na tabeli i da dobri rezultati rukometašica Požarevca ove jeseni nisu slučajnost, a da cilj osvajanje mesta koji vodi u baraž za popunu Super lige nije nerealan.

Rukometašice Požarevca zauzele su  četvrto mesto nakon odigranog jesenjeg dela prvenstva sa istim brojem bodova kao trećeplasirana ekipa. 

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend