Sport

Košarkaši ciljalju Play off

Košarkaši Požarevca nastavljalju svoju borbu za plasman u Play Off Prve regionalne lige grupa Zapad.

Požarevljanima je do kraja regularnog dela prvenstva ostalo još dve utakmice i moraju da trijumfuju u obe kako bi osigurali siguran plasman u Play off prvenstva. Košarkaši Požarevca će u prvoj utakmici u novoj godini igrati pred svojom publikom kada će ugostiti ekipu Radničkog 1950 iz Kragujevca. U prvom meču ove sezone ekipa Radničkoj je pobedila Požarevljane sa 83:80.

U poslednjem kolu regularnog dela prvenstva Požarevljani će se sastati sa direktnim konkurentom za plasman u Play off. Ekipa Požarevca će putovati u Raču kada će se sastati ekipom Zekas 75.

Ako ekipa Požarevca izbori plasman u završni deo sezone odigraće još 8 utakmica. Grupa Požarevljana će se ukrstiti sa ekipama iz Prve regionalne lige Zapad grupa B.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend