Sport

Košarkaši ponovo pobedili na gostovanju

Košarkaši Požarevca su u okviru Prve muške regionalne lige Zapad gostovali u Bajinoj Bašti gde su se sastali sa ekipom Studenta.Požarevljani su uspeli da zabeleže još jednu pobedu na strani nakon što su savladali ekipu Studenta sa 92:30.

U 5. kolu pobeđena je ekipa Studenta u Bajinoj Bašti. Od samog starta utakmice požarevljani su vodili glavnu reč, kako u odbrani, tako i sigurnim šutom sa polu distance u napadu. Trener Vlašković je pružio šansu i igračima kojima imaju manju minutažu, koji su to na volšeban način i iskoristili.

U narednom 6 kolu ekipa iz Požarevca u petak 8. novembra gostuje ekipi Zekas u Rači.

Pred domaćim navijačima košarkaši Požarevca će u trećem stepenu KUP takmičenja ukrstiti koplja sa prvoligašem, ekipom Mladost SP iz Smederevske Palanke. Utakmica se igra u utorak 05.11. sa početkom u 20:30 časova u Hali sportova u Požarevcu.

Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend