Sport

Košarkaši poraženi od Studenice

U 12. kolu Druge muške košarkaške lige grupa Zapad 2, ekipa Požarevca poražena je na gostovanju od ekipe Studenice iz Ušća sa 72:60.

Košarkaši Požarevca su svoje gostovanje Studenici počeli silovito. Dobijaju prvo poluvreme sa 36:27. Ipak pad u igri u drugom poluvremenu ekipa Studenice koristi.  Košarkaši Požarevca su u trećoj četvrtini postigli samo 9 poena dok je ekipa Studenica postigla 24.

Do kraja utakmice Studenica je održavala prednost i zasluženo trijumfovala. Ekipa Požarevca u sledećem kolu dočekuje lidera na tabeli, ekipu Zekas 75 iz Rače.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend