Sport

Košarkaši Požarevca počinju drugi deo prvenstva

Košarkaški klub Požarevac će u petak nastaviti prvenstvo u Prvoj regionalnoj ligi Zapad. Požarevljani će u Hali sportova u Požarevcu ugostiti ekipu Plane iz Velike Plane.

U dosadašnjem delu prvenstva Požarevljani su igrali dobro i posle prvog dela prvenstva oni su na 5. mestu na tabeli sa 21 osvojenim bodom. Košarkaši Požarevca su ostvarili skor od 8 pobeda i 5 poraza. Treba napomenuti da  je ekipa Požarevca tri puta gubila utakmice kao domaćin.

U prvom delu prvenstva na gostovanju u Velikoj Plani Požarevljani su savladali ekipu Plane sa 82:77. Utakimca izmedju ove dve ekipe odigraće se u petak 17. januara od 18 časova. Ulaz će biti slobodan.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend