Sport

Košarkaši sigurni u Svilajncu

Košarkaši Požarevca su u okviru 12. kola Prve regionalne lige Zapad su u Svilajncu savladali istoimenu ekipu sa 85:81.

U „komšijskom“ derbiju 12.kola požarevljani su izvojevali važnu pobedu i učvrstili svoju poziciju u gornjem delu tabele. Bekovski trio Starinčević – Kurtiševski – Gole je i na ovoj utakmici pokazao da je važna karika požarevljana, pogotcima sa polu distance. Iako su gosti otputovali u Svilajnac znatno oslabljeni ne igranjem jednog od najboljih igrača Lalića, nisu dozvolili iznenađenje.

U poslednjem XIII kolu ekipa Požarevca ugostiće ekipu Loznice. Utakmica se igra u petak 27.12. sa početkom u 18 časova u Hali sportova.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend