Sport

Kostolčani i Požarevljanke zabeležile pobedu, Požarevljani igrali nerešeno

Ekipa Rudara je u 18. kolu Super rukometne lige u Kostolcu ugosila tim Crvene zvezde, dok je ekipa MRK Požarevac, u okviru 13. kola Super B lige gurpa Sever – Centar, putovala u Loznicu gde se sastala se istoimenom ekipom. U okviru Super B lige za žene ekipa ŽRK Požarevac igrala je u Kruševcu gde se sastala sa timom Napretka.

Posle Partizana ekipa Rudara je pred svojim navijačima uspela da savlada i tim Crvene zvezde. Sjajna igra Kostolčana i raspoloženi golman Rudara Vuković doneli su nove bodove važne za opstanak u u Super ligaškom takmičenju. Rudar je slavio sa 29:26 i time osvojio važne bodove pred Play out. Najefikasniji u redovima Kostolčana bio je Miloš Tica sa 9 postignutih golova. U ekipi Crvene zvezde 7 golova postigao je Dalibor Đorđijević. Za igrača utakmice proglašen je Miloš Tica iz Rudara. U sledećem kolu Kostolčani putuju u Požegu gde će se sastati sa ekipom Sloge.

Posle pobede na početku prolećnjeg dela sezone ekipa Muškog rukometnog kluba Požarevac putovala je u Loznicu gde se sastala sa istoimenom ekipom. Posle velike borbe obe ekipe  utakmica je završena nerešeno rezultatom od 24:24. U ekipi Požarevca po 5 golova postigli su Dušan Marić i Bojan Stefanović, dok u ekipi Loznice 7 golova postigao je Aleksandar Jovanović. Za igrača utakmice proglašen je golman Loznice Nemanja Račić. U sledećem kolu Požarevljani će u Hali sportova ugostiti ekipu Proletera iz Zrenjanina.

Igračice Požarevca uspele su da ostvare drugu pobedu ove sezone. One su okviru 13. kola putovale u Kruševac gde su se sastale sa ekipom Napretka. Požarevljanke su tokom cele utakmice vodile i zasluženo slavile sa 28:29. U ekipi Požarevca 11 golova postigla je Danijela Petković, dok je u ekipi Napretka 13 golova postigla Jelena Knežević. Za igračicu utakmice proglašena je Danijela Petković iz ŽRK Požarevac. U sledećem kolu Požarevljanke će ugostiti drugoplasiranu ekipu na tabeli Železničar iz Indjije.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend