Sport

Lazetić postaje Oklopnik

Bivši reprezentativac Jugoslavije i proslavljeni internacionalac, Nikola Lazetić, do kraja nedelje trebalo bi da potpiše ugovor sa ekipom Smedereva, potvrdili su čelnici tog kluba.

Nekadašnji kapiten Crvene zvezde trebalo bi da postane novi član FK Smederevo pošto su čelnici tog kluba postigli načelni dogovor sa njim.

Lazetić bi trebalo da potpiše ugovor sa „Oklopnicima“ do kraja nedelje a sportski direktor Pavlović poručio je da je to „gotova stvar“.

„Razgovarao sam sa Lazetićem. Do kraja sedmice postaće naš član. Prihvatio je sve naše zahteve i ambicije i očekujem da će biti značajna karika u timu koji planiramo za početak šampionata“ rekao je Žarko Pavlović za „Sportski žurnal“.

Nekadašnji vezista Obilića, Vojvodine, Fenrabahčea, i sedam italijanskih klubova prethodnu godinu nije nastupao ni za jedan tim.

Ipak, u Smederevu veruju da neće biti problema kada je forma 34-godišnjeg Lazetića u pitanju.

„Svakodnevno trenira na terenu Grafičara i u svojoj teretani pa će se veoma brzo uklopiti u trenažni proces“ istakao je Pavlović.

Ovo je samo jedna u nizu promena koje je tekuća nedelja donela u Smederevu pošto se u tom klubu vrši kompletna reorganizacija upravljačkog i sportskog sektora kako bi se klub stabilizovao što pre.

Nema sumnje da će Nikola Lazetić svojim iskustvom pomoći ekipi da sezonu dočeka na pravi način i dostojno se suprotstavi svakom rivalu u Superligi.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend