Sport

„Lullaby“ osvojila trku za “Pehar predsednika republike”

Na hipodromu u Požarevcu održan je četvrti trkači dan ove sezone. Posetioci su mogli da vide 3 galopske i 4 kasačke trke. Takođe održano je kvalifikaciono tamičenje za LJubičevski višeboj.

Glavna trka dana bila je galopska trka prve kategorije “Pehar predsednika republike”. Nagradni fond za ovu trku iznosio je 800 000 dinara.. Grlo „Lullaby“ sa Željkom Ilićem u sedlu je pobedilo ostale takmičare za dužinu i po i zasluženo osvojilo trku za “Pehar predsednika republike”. Drugo mesto osvojilo je grlo “First Thought“, dok je grlo „Rhett Butler“ prošlo treće kroz cilj. Pobedniku trke pehar je uručio Bojan Ilić, predsednik Skupštine grada Požarevca.

U Kasačkoj trci “Požarevac” prvo grlo koje je prošlo kroz cilj je Rite On Win“ sa Dejanom Katanićem u sulkama. Drugo mesto osvojio je “Velvet Dancer“, dok je treći kroz cilj prošao „Brume Dor”. U kasačkoj trci “Morava”  ubedljivo je slavilo grlo “Liktor Crown“ sa vozačem Miroslavom Merkovićen. Drugo grlo koje je prošlao kroz cilj je “Poloneza”, dok je treći bio „Fantom Glory“.

Galopsku trku “Đeneral Ilija Gojković” osvojilo je grlo „Firenca“, drugo mesto pripalo je grlu је „Big Rock“ dok je treći kroz cilj prošao „Salah Al Din“. U kasačkoj trci “Braničevo” ubedljivo je slavilo grlo „Dalfino“ sa Sašom Spiradinovićem u sulkama. Drugo mesto osvojilo je grlo „Lord Aprikot”, dok je treći kroz cilj prošao „Hacker As“.

U galopskoj trci “Knez Mihailo” prvi kroz cilj je prošao „Median“ sa Antonijem Frezuom u sedlu. Drugo mesto je osvojio „Destyno“, dok je treći kroz cilj prošao „Wizardess”. Kasačku trku “Stig” osvojilo je grlo “Meresz“ sa Branislavom Mukićem u sulkama. Drugo mesto je osvojilo grlo “Holidej S“, dok je treći prošao kroz cilj „Golden“.

Posle konjičkih trka održane su kvalifikacije za Ljubičevski višeboj. U pet disciplina višeboja nadmetalo se 13 takmičenja. Pored prošlogodišnjih tri prvoplasiranih višebojaca Marka Milenkovića, Andrije Sterđevića i Sladjana Mladenovića, kroz kvalifikacije su se plasirali i: Nenad Anđelić, Davorin Živković, Boban Janićijević, Dušan Janković, Zoran Bejta, Vojin Mirković, Milan Jovanović, Milan Ivić i Miloš Ivanović. Polufinale Ljubičevskog višeboja održaće se 31. avgusta, a finale 1. septembra.

Podsetimo da je prošle godine Ljubičevski višeboj osvojio Marko Milenković.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend