Sport

Mamuti sigurni u Požarevcu

Na otvaranju sezone Druge lige Srbije Mamuti iz Kikinde savladali su domaće Požarevac Pastuve rezultatom 26:0. Iako se očekivala neizvesnija utakmica Mammoths su pokazali da su najozbiljniji kandidat za povratak u Prvu ligu Srbije.

Igrač utakmice je potencijalni reprezentativac Srbije, ofanzivni koordinator i kvoterbek Mamuta Branislav Fekete. Posle mirne prve četvrtine, u drugoj četvrtini on je pasom za Nemanju Milosavljeva otvorio poentiranje, a potom je Mario Biro uhvatio dugačak pas za tačdaun, kao i konverziju za dva poena.

Rezultatom 0:14 se otišlo na poluvreme.

U trećoj četvrtini, Stefan Žužić povećao je prednost Kikinde vraćanjem panta za TD od 52 jarde. U drugom poluvremenu Fekete je nastavio da teroriše odbranu Pastuva i u poslednjoj deonici ponovo je uposlio Milosavljeva za svoj treći TD na utakmici.

Ekipa Pastuva nije uspela da se konsoliduje u napadu, tako da će svoje prve poene tražiti u sledećem kolu protiv Klek Vitezova. Mamuti raspoloženi iščekuju prvu utakmicu na domaćem terenu, protiv Pirata iz Zemuna koja je planirana 4/5. maja.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend