Sport

Memorijalni turnir u fudbalu na Gradskom stadionu

U organizaciji Fudalskog kluba Mladi radnik 1926 na Gradskom stadionu u Požarevcu održava se prvi memorijalni turnir „Milanče Rajković Bate“ za decu od 7 do 12 godina.

Na otvaranju turnira predsednik Upravnog odbora FK Mladi radnik Senad Marić poželeo je dobrodošlicu učesnicima na turnri i istom prilikom zahavlio se na pomoći gradu i sportskom centru.

Turnir je otvorio Bane Spasović, gradonačelnik Požarevca koji je naglasio da je ova jedna lepa slika koji svaki grad u Srbiji želi da vidi.

„Ta slika je da deca budu na fudbalskim, košarkaškim stadionima i da se bave bilo kojim drugim sportom“  rekao je Spasović.

Za prvi memorijalni turnir „Milanče Rajković Bate“ prijavilo se oko 20 ekipa od 7 do 12 godina. Kako kažu organizatori na turniru učestvovaće oko 400 dečaka i devojčica iz Požarevca, Kostolca, Velikog Gradišta, Zaječara, Kragujevca, Petrovca na Mlavi i drugih mesta iz Srbije.

Turnir će se održati 28. i 29. septrembra, na Gradskom stadinu u Požarevcu.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend