Sport

Metaloplastika lako sa Rudarom

U poslednjoj utakmici 10. kola nacionalnog šampionata za rukometaše, posle bolje igre tokom čitavog duela, sinoć je šabačka Metaloplastika u Kostolcu savladala domaći Rudar 26:20.

Već posle 10 minuta igre bilo je četiri gola prednosti za goste, da bi u pojedinim trenucima Metaloplastika vodila i sa sedam golova razlike. Ekipa Rudara nije uspla da se primakne pa je prvo poluvreme završeno sa 13:9 za Šapčane. Nastavak meča ipak je doneo nadu Kostolčanima da mogu do iznenađenja. Zaigrali su rukometaši Rudara čvrsto u odbrani i u 38. minutu bilo je 15:15. 

Ipak prevagu je odnela ekipa Metaloplastike zahvaljujući odličnim intervecijama golmana Šapčana Aleksića. Rudar u petak gostuje ekipi Crvene zvezde u Beogradu.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend