Sport

Mini rukomet turnir u Hali sportova u Požarevcu

U Hali sportova u Požarevcu održan je tradicionalni uskršnji turnir u mini rukometu. Na turniru su se takmičile škole rukometa sa teritorije Srbije.

Veliki teren Hale sportova bio je podeljen na pola i postavljena su dva terena za mini rukomet.  Ovogodišnji turnir bio je podeljen u kategorije dečaka i devojčica. U kategoriji devojčica nastupilo je 14 ekipa iz Požarevca, Petrovca na Mlavi. Lozovika, Kragujevca, Kostolca, Smederevske Palanke i Radinca.

U kategoriji dečaka nastupilo je 12 timova iz Požarevca, Smedrevske Palanke, Velikog Gradišta, Petrovca na Mlavi, Lozovika i Azanje.

Organizator turnira bio je Rukometni savez Podunavskog i Braničevskog okruga.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend