Sport

Mladi radnik bolji od Metalca iz Takova

Odbojkaši Mladog Radnika iz Požarevca su za oko 60 minuta uspeli da savladaju poslednje plasirani tim na tabeli Metalac iz Takova.

Sigurnom igrom tokom meču požarevljani su lako izašli na kraj sa gostima iz Takova. Mladi Radnik je prvi set  dobio sa 25:17. U drugom gosti su imali prednost u jednom trenutuku, ali su požarevljani uspeli da se vrate i dobiju set sa 25:18. Najbolju igru mladi tim iz Požarevca pokazao je u trećem setu, kada su igrači Mladog Radnika predvodjeni Nikolom Petroviće i kapitenom Jevtićem dobili treći set sa 25:14.

Posle prvog dela prvenstva u Prvoj odbojkaškoj ligi Srbije, ekipa Mladog Radnika je na drugom mestu sa devet pobeda i jednim porazom. 

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend