Sport

Mladi radnik broji poslednje dane

Na sednici Fudbalskog saveza regiona zapadna Srbija, Mladom radniku iz Požarevca je dat rok do 31. jula da isplati sva dugovanja.

Najstariji fudbalski klub iz Požarevca je pod suspenzijom zbog nagomilnih finasijskih problema, i imali su rok da do 25. jula isplate sva dugovanja.

Ukoliko Požarevljani ne ispune svoje obaveze biće izbačeni iz fudbalske Zone Dunav, i na njihovo mesto doći je Mladi radnik iz Radnica.

Posle odlaska glavnog trenera Nenada Nonkovića, klub je napustio i pomoćni trener Zoran Miletić. Miletić koji je bio i kapiten Mladog radnika,  u nekoliko navrata je vodio prvi tim.

Odlaskom Zorana Miletića, Mladi radnik je ostao bez trenera i nekolicine starijih igrača.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend