Sport

Mladi radnik doneo bod iz Kraljeva (VIDEO)

Fudbalski klub Mladi radnik 1926 iz Požarevca je u sklopu 11. kola Srpske lige grupa Zapad putovala u Kraljevo gde se sastala sa ekipom Sloge.

Posle pobede protiv Sloge iz Požege fudbaleri Mladog radnika su želeli da nastave sa dobrom igru i u Kraljevu. Iako nisu postigli gol osvojili su važan bod protiv neugodne ekipe Sloge. Ono što može da raduje navijače požarevačkog Srpskoligaša je da je na golu Mladog radnika sve sigurni mladi golman Simonović koji je uspeo da zaustavi svaki šut igrača Sloge.  

Posle 11 kola Mladi radnik je na 14 poziciji sa 9 osvojenih bodova. U sledećem kolu Požarevljani dočekuju Sušicu iz Kragujevca.

Mladi radnik osvojio i Kup Gradskog fudbalskog saveza

Na gradskom stadionu je u utorak 15. oktobra odigrana finalna utakmica Kupa Gradskog fudbalskog saveza.

Mladi radnik nije imao problema sa članom Gradske fudbalske lige, ekipom Mip Majdan. Srpskoligaš je slavio sa 4:0.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend