Sport

Mladi radnik igrao nerešeno sa ekipom Prova

U vanrednom 31. kolu Srpske fudbalske lige grupa Zapad ekipa Mladog radnika ugostila je ekipu Prova.

Posle opipavanja snaga u prvim minutama utakmice ekipa Prova je uspela da postigne gol u 20 minutu. Napadač Prova Popović se našao sam isped golmana Mladog radnika Savića i šutirao. Savić je uspeo da odbije tu loptu na koju je natrčao igrač Prova Simić i poslao je u mrežu. Posle primnjenog gola  Požarevljani su krenuli agresivnije ka golu Prova. Napadi su urodili plodom kada je posle slobodnog udarca lopta ubačena u šesnestreac gostiju. Najbolje se snašao Marko Vasiljević koji je savladao golmana Krsmanovića i poravnao rezultat. Do kraja utakmice nije bilo ozbiljnih prilika na obe strane pa su ekipe podelile bodove.

Ekipa Mladog radnika se nalazi na 8. mestu na tabeli sa osvojena 43 boda. U naredna dva kola Požarevljani će gostovati. U subotu će se sastati u Loznici protiv istoimene ekipe dok će 10. juna gostovatu u Zubinom potoku gde će igrati protiv ekipe Mokre Gore.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend