Sport

Mladi radnik ispustio pobedu u Kleku

U drugoj utakmici baraža za opstanak u Super odbojkaškoj ligi Srbije, odbojkaši Mladog radnika poraženi su u Kleku sa 3:2.

Nijanse su odlučile prvi period. Domaći igrači sve vreme su držali minimalnu prednost, a u završnici je na semaforu stajalo 23:22, pa su uz nekoliko dobrih napada Klečani lako rešili period. To ih je dalo zalet za nastavak. Sve vreme dominirali su domaći, sjajan im je bio blok, pa kada su stigli do 21:16 lako im je bilo da završe set.

Mladi radnik značajno je poboljšao napad, pa su domaći uspevali da drže ritam tek do sredine trećeg i četvrtog perioda. Klečani su uspevali da drže ritam do završnice posle čega su dozvoljavali Požarevljanima da naprave seriju poena i izjednače.

Klek je od početka taj-brejka nametnuo ritam, a staloženost su zadržali i u završnici, pa je njihova dobra igra još jednom potvrdila da će ova plej-aut serija biti veoma neizvesna.

Trener Požarevljana Saša Joksimović napominje da je ekipa spremna i da će igrači sve uraditi da bi Mladi radnik opstao u najelitnijem takmičenju.

Utakmica se igra u petak u Sportskom centru Požarevac od 19 časova.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend