Sport

Mladi radnik – lider Super lige

Mladi radnik upisao je i drugu maksimalnu pobedu na svom parketu, pa će u nedeljni derbi protiv Crvene zvezde, ući kao lider.

Požarevljani su iskoristili povoljan raspored i činjenicu da su oba puta bili domaćini na startu šampionata, pa su sa dve maksimalne pobede uz Crvenu zvezdu i Đerdap jedina dva tima sa po šest bodova.

Ipak, daleko od toga da je Mladi radnik lagano došao do pobede. Silno je motivisan bio Spartak iz Ljiga, a ispostavilo se da je prvi set mnogo toga odlučio. Dugo se tada lomio rezultat, viđeno je mnoštvo preokreta, na kraju je i Spartak imao set loptu, ali nije uspeo da je iskoristi. Domaći su ipak preokrenuli – 27:25.

U drugom periodu ekipa Dragana Bonića je bila daleko bolja, konstantno je povećavala prednost sve do konačnih 25:18. Činilo se da će sličan ishod imati i treće period, ali se tim iz Ljiga nije predavao. Stigli su gosti u završnici do izjednačenja (22:22), ali za preokret nisu imali snage. Vezao je Mladi radnik tri poena i priveo meč u svoju korist – 25:22.

Nije publika u požarevačkom Sportskom centru mogla da uživa u vrhunskoj predstavi, jer gosti iz Ljiga prikazali nizak nivo odbojke. Ipak, navijači su se obradovali konačnoj pobedi i činjenici da su puleni Dragana Bonića posle dva meča jedina ekipa bez izgubljenog seta.

Junak pobede bio je Petar Petrović, korektor domaćih, koji je prošao mnogo teških kontranapada, do kojih su domaći dolazili zahvaljujući dobrim odbranama.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend