Sport

Mladi radnik otišao u istoriju

U Požarevcu juče je održana osnivačka skupština novog fudbalskog kluba koji nosi naziv Radnički 1926.

Za prvog predsednika Kluba izabran je član Gradskog veća Slađan Stevićkoji je posle postavljenja  poručio da je sada „prioritet izvršiti registraciju kluba i licenciranje igrača“.

Na predlog Stevića za članove Upravnog odbora jednoglasno su izabrani Dejan Krstić i Srđan Radovanović, koji će biti i zamenici predsednika. Ostali članovi Upravnog odbora su Rajko Stefanović, Toplica Ilić i Dragan Nikolić. Ostali članovi biće izabrani na sledećoj skupštini.

Gradonačelnik Požarevca Miomir Ilić je posle osnivačke skupštine najavio je da će fudbalski klub Mladi radnik ući u postupak stečaja.  Ilić je takodje napomenuo da je Stadion na Vašarištu  vlasništvo grada, koji će tim objektom i upravljati, a koristiće ga superligaš, Ženski fudbalski klub Požarevac i novoformirani Radnički 1926.

Novi klub će se najverovatnije  takmičiti u Braničevskoj okružnoj ligi.

Na prvoj sednici Upravnog odbora za šefa stručnog štaba novog kluba imenovan je trener Zoran Miletić, a za sekretara Emil Janković.

Velika je nepoznanica  kojim igračkim kadrom Radnički 1926 raspolaže,  jer klub trenutno nema sredstava.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend