Sport

Mladi radnik pojačava pripreme

Odbojkaški klub Mladi radnik iz Požarevca u sklopu priprema za predstojeće prvenstvo počinje sa pripremnim utakmica.

Požarevljani su već odrigrali jednu utakmicu protiv ekipe VGSK-a iz Velikog Gradišta i u planu je nastup na turniru u Kragujevcu, kao i utakmice za Smederevom i superligaškim ekipom.

Kako je za nedeljnik Reč Naroda rekao Milan Đuričić, trener Mladog radnika u planu je da se odigraju 10 utakmica kako bi se što bolje spremili za učešće na Balkanskom kupu koji će se ove godine održati u Strumici.

Prema Rečima Đuričića igrači treniraju dobro, a Milan Nadaždin se oporavlje od povrede koju je zaradio na početku priprema. Klub je pojačao Nemanja Stefanović iz Radničkog iz Kragjuevca. Sa njim je potpisan ugovor umesto Petrovića koji nije uspeo da se dogovori o produžetku saradnje sa upravom kluba.

Podsetimo da odbojkaši Mladog radnika svoju sezonu počinju učešćem na Balkanskom kupu početkom oktobra.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend