Sport

Mladi Radnik potpisao ugovore sa 8 novih igrača

U prostorijama FK „Mladi Radnik“ u Požarevcu potpisani su ugovori sa 8 novih, mladih igrača. Grad Požarevac omogućava da omladinska škola „Mladog Radnika“ bude besplatna što doprinosi stalnom prilivu mladih igrača i kreiranju razvoja fudbala u našem gradu.

FK „Mladi Radnik“ će u narednu sezonu ući sa novim igračima. Ugovori su potpisani na dve ili tri godine i to uglavnom sa igračima koji su 93. i 94. godište. Osmorici novajlija dobrodošlicu u klub poželeo je predsednik FK „Mladi Radnik“, Veljko Albunović.

„Ugovore su potpisali Dušan Pavlović, Milorad Kosić, Milan Živadinović, Miroljub Prodanović, Stefan Đuričić, Vladan Lilić, Miloš Spasojević i Nikola Đorđević. FK „Mladi Radnik“ je veliko sportsko ime Braničevskog okruga i šire, da bi se ta tradicija nastavila a igra poboljšala, mi sarađujemo i sa mnogim drugim klubovima“, rekao je Albunović.

„Pozajmice igrača vrše se i sa prijateljskim i rivalskim klubovima „Rudar“ iz Kostolca i „VGSK“ iz Velikog Gradišta. Saradnja je postignuta ali uvek gledamo da je podignemo na viši nivo. Takođe smo obezbedili i maksimalno stručan i profesionalan trenerski kadar kako bi se stvorile pretpostavke za vraćanje „Mladi Radnik“ u viši rang takmičenja“, naglasio je Albunović.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend