Sport

Mladi radnik protiv Crvene zvezde prvi put ove sezone

Odbojkaši Mladog radnika će u okviru 3. kola Superlige ugostiti tim Crvene zvezde iz Beograda.

 

Na konferenciji za medije kapiten Mladog radnika Nemanja Dukić osvrnuo se ne poraz u prošlom kolu od ekipe Jedinstva. Dukić je naglasio da je tek početak sezone i da će se više ekipa boriti za vrh tabele.

„Krenuli smo pobedom, pa je usledio poraz od 3:2, gde je trebalo da dobijemo sa 3:1. U Pazovi je dosta loš ambijent, mala školska sala, a i suđenje je bilo dosta diskutabilno, tako da smo tu ispustili pobedu“ istakao je Dukić.

On je rekao da je sledeći protivnik Požarevljana ekipa Crvene zvezde.

„Ako budemo dobro servirali, a oni imali loš prijem to je naša šansa za pobedu“ rekao je kapiten Dukić.

U prelaznom roku ekipu Mladog radnika pojačao je Ivan Zvicer, reprezentativac Crne Gore koji je rekao da je ovogodišnja ekipa Požarevljana spoj mladosti i iskustva.

„Mladi igrači unose svežinu dok stariji daju podršku mlađima. Osećamo to na terenu  i to se čini kao dobra kombinacija. Nova smo ekipa i treba nam vremena da osetimo  energiju“ kazao je Zvicer.

Odbojkaši Mladog radnika dočekuju Crvenu zvezdu u petak 19. oktobra od 17 časova. Utakmice se igra u Hali sportova u Požarevcu, ulaz će biti besplatan.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend