Sport

Mladi radnik sve bliže ispadanju

Radnički je nastavio sa sjajnim rezultatima u 2015. godini. Kragujevčani su ostvarili treću pobedu u nizu, ukupno četvrtu u ovoj sezoni, a ova protiv Mladog radnika ima duplu težinu, s obzirom da su im Požarevljani direktni konkurenti za opstanak u društvu najboljih.

Iskoristili su domaći sve svoje prednosti, iskustvo Milana Ilića i Radeta Dačovića, kao i poletnost mladih momaka, te nadahnutog povratnika u tim, Dušana Vulovića. Blistao je Petar Premović, koji je meč završio sa 25 osvojenih poena.

U sva tri seta gotovo da nije bilo dileme. Požarevljani su najbolji bili u tom uvodnom, međutim, ni tada nisu mogli da iznenade zahuktale Kragujevčane.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend