Sport

Mladi Radnik trijumfovao u Novom Sadu

U 14. kolu Prve odbojkaške lige Srbije ekipa Mladog Radnika iz Požarvca zabeležila je pobedu na gostovanju u Novom Sadu.

Za oko 70 minuta Požarevljani su uspeli da slome otpor ekipe Novog Sada. Ekipa Novog Sada najveći otpor pružila je u prvom setu, ali su Požarevljani uspeli da slome otpor domaćina i da set dobiju sa 26:24. Ekipa iz Požarevca prikazala je odličnu igru u drugom setu koji je dobila sa 25:23. U trećem setu ekipa Novog Sada pokušala je da preokrene utakmicu ali ekipa trenera Bonića držala je utakmicu u svojim rukama. Požarevljani dobijaju treći set sa 25:23 i sa 3:0 u setovima osvajaju vredne bodove. 

Posle 14 odigranih kola ekipa Mladog Radnika je druga na tebeli Prve lige Srbije, sa pet bodova zaostatka za vodećim Jedinstvom. U sledećem kolu Požarevljani dočekuju ekipu Kosovske Mitrovice.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend