Sport

MLR izgubio u Pazaru

Odbojkaši Novog Pazara plasirali su se u četvrtak u četvrtfinale Kupa Srbije posle pobede nad gostujućim Mladim radnikom sa 3:2, u meču koji je trajao dva sata i četiri minuta.

Ekipa iz Požarevca dobila je prva dva seta sa 23:23 i 24:26, ali su sledeća tri perioda igre pripala domaćem timu, bilo je 25:21, 25:20 i 15:13.

Novopazarce je do pobede predvodio korektor Mladen Majdak sa 34 poena, dok je Hamza Zatrić dodao još 23.

Najbolji napadači u ekipi Mladog radnika bili su Petar Petrović sa 19 i Nikola Munćan sa 12 poena.

Trener novopazarskih odbojkaša Radoslav Milić ocenio je da je u dalju fazu Kupa prošao kvalitetniji sastav, koji je do pobede došao uz veliku podršku navijača.

„Mislim da smo bili bolji, iako je Mladi radnik treći u elitnoj Superligi, dok smo mi vodeći u rangu niže. Nismo se predavali ni posle 0:2, zaigrali smo mnogo bolje i u sjajnom odbojkaškom ambijentu došli do pobede“, rekao je Milić radiju Sto plus.

„Mislim da smo potvrdili da imamo sjajnu ekipu, sasatavljenu uglavnom od igrača koji su ovde i ponikli, pa zaslužujemo veću podršku od svih struktura u Novom Pazaru“, dodao je Milić.

Trener Požarevljana Dragan Bonić rekao je da mu je žao što je njegov tim ispao iz Kupa Srbije posle ubedljivog vodjstva.

„Nismo uspeli da ponovimo prošlosezonski rezultat, kada smo igrali finale ovog takmičenja. Ušli smo u loš ritam posle vodjstva od 2:0 i domaćin je, uz veliku podršku navijača, to uspeo da iskoristi. Okrećemo se obavezama u prvenstvu“, kazao je Bonić.

Utakmicu izmedju Novog Pazara u Mladog radnika pratilo je oko 600 gledalaca u dvorani Pendik.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend