Sport

„Mobi Max“ i „Arena“ u finalu turnira

Mnogo uzbuđenja donelo je polufinale Sedmojulskog turnira u malom fudbalu “Požarevac 2014.

U prvoj polufinalnoj utakmici igrale su ekipe „Mobi Max“ i „Dr 100ić“. Na poluvreme se otišlo sa 2:1 za “Mobi Max“, da bi nastavak doneo pravu dramu. Ekipa “Dr 100ić“ je u poslednjoj sekundi utakmicepostigla gol za 2:2 pa su pobednika morali da odluče penali.  Ekipa „Mobi Max“ je bila staloženija u izvodjenju penala i sa rezultatom od 6:5 se plasirala u finale turnira.

Drugi polufinalni par bio je “Kladionica Arena“ i “Zenit“. Ovaj susret doneo je daleko manje uzbuđenja. Poluvreme je završeno rezultatom 6:1, dok je na kraju rezultat glasio 11:2 za ekipu “Kladionica Arena“.

Ekipe „Mobi Max“ i „Kladionica Arena“ sastaće se večeras u finalu, koje se igra od 22 h. Pre toga u 20 i 30 h  sastaće se ekipe „Dr 100ić“ i „Zenit“ u borbi za treće mesto.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend