Sport

Na korak od preokreta

VK Požarevac je poražen u drugom meču Druge vaterpolo lige Srbije od VK Sente sa 11:13.

Prva četvrtina utakmice je završena  rezultatom 2:4 za goste, gde su Požarevljani bili dostojan protivnik. Ipak u drugoj četvrtini došlo je do pada u igri domaćina. Postigli su samo jedan gol, dok su gosti postigli četiri, pa se na poluvreme otišlo rezultatom 3:8.

U trećoj četvrtini budjenje igrača Požarevca, koju uspevaju da napreve seriju od 5:1 pa se u poslednju deonicu ušlo sa rezultatom 8:9 za goste.

U poslednjoj četvrtini Požarevac je najpre izjednačio a zatim i poveo sa 10:9. U prelomnim trenutcima Požarevljani prave nekoliko grešaka što gosti koriste I utakmicu privode mirno kraju.  

U sledećem kolu VK Požarevac igra protiv VK Mladost iz Pančeva.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend