Sport

Na set od iznenadjenja

Iako nekompletna ekipa odbojkaškog kluba Mladi radnik je uspela da osvoji bod protiv osvajača kupa Srbije ekipe Novosadske Vojvodine.

Vojvodina NS seme je četvrti put u sezoni slavila protiv Mladog radnika, drugi put u Požarevcu, računajući i dva meča u četvrtfinalu Kupa. Kao i tada, Novosađani su do pobede došli posle pet setova.

Trener gostiju Strahinja Kozić je ceo meč odigrao sa mladim Davidom Mehićem na mestu primača, a tokom meča šansu je dobio još jedan juniorski reprezentativac Srbije Boško Bojičić. Gosti su bolje startovali i ubedljivo dobili prvi set, ali je usledio odgovor Mladog radnika.

Ekipa koju sa klupe predvodi Saša Joksimović zaigrala je daleko bolje od drugog perioda, pa su uspeli da najpre izjednače – 25:17, a potom i podgreju nadu domaće publike da mogu do velikog trijufma, kad su dobili i treći set istovetnim rezultatom – 25:17.

Ipak, Vojvodina je imala snage za preokret, pa je zasluženo osvojila dva boda. Gosti su imali više raspoloženih igrača, a prednjačili su Katić sa 21 poenom, Luburić sa 19 i Mehić sa 14.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend