Sport

Na stadionu „Iza Ložionice“ Železničar je počeo priprema za prolećni deo sezone

Fudbalski klub Železničar počeo je sa pripremama za prolećni deo sezone.

Na prvom treningu prisustvovalo je 16 igrača koje su članovi Upravnog odbora pozdravili I  poželeli im uspeha u prolećnom delu sezone.

Trener Železničara Nebojšta Stefanović rekao je da će klub pre početka prvenstva u sklopu priprema odigrati 5 utakmica.

„Planovi su da budmo u vrhu tabele, imamo malo teži raspored I već u prvoj utakmici dolazi nam lider Đerdap iz Golupca. Prelzani rok je I dalje u toku, neki igrači su najavili odlazak, ali kostur tima je I dalje tu“ istakao je Stefanović.

Podsetimo da se ekipa Železničara takmiči u Braničevskoj ligi. Posle jesenjeg dela prvenstva Požarevljani su na 8.mestu na tabeli sa osvojenih 22 boda. Prvenstvo se nastavlja 15. marta.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend