Sport

Nerešeno na „Vašarištu“

U sklopu 2. kola Srpske fudbalske lige Zapad ekipa Mladog radnika je na Gardskom stadionu u Požarevcu ugostila ekipu Šumadije iz Arandjelovca.

Tokom celog meča gosti iz Arandjelovca imali su blagu inicijativu, ali je ekipa Mladog radnika imala najbolju priliku u 62. minutu kada je Muljajić pogodio raklje iznad prve stative. Požarevljanima je ovo prvi bod u prvenstvu, pošto su u prvom kolu poraženi u Čačku od ekipe Borca sa 4:0.

Ekipa Mladog radnika 1926 već sutra igra vanredno kolo u Tutinu gde će se sastati sa istoimenom ekipom. U 4. kolu, u subotu 31. avgusta, će na gradskom stadionu ugostiti tim Mokre gore iz Zubinog Potoka.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend