Sport

Nikola Milojević prvi junior sveta

Mladi srpski teniser Nikola Milojević od nedelje je prvi na juniorskoj svetskoj listi.

Milojević je osvojio dva turnira u nizu, 30. decembra slavio je u Meksiku, 6. januara osvojio je Kopa del Kafe u Kostariki.

U finalu turnira u glavnom gradu Kostarike, San Hoseu, Milojević je savladao kanadskog tenisera Tomija Milnikova, 7:5, 6:2.

Milojević sa dve pobede i prvim mestom na listi ide u Australiju gde će igrati na prvom Gren slem turniru sezone, Otvorenom prvenstvu te zemlje u Melburnu.

Sjajan podatak je i da su u prvih pet na juniorskoj svetskoj listi dvojica igrača iz Srbije. Pored Milojevića koji je stigao do mesta broj jedan u vrhu je i Laslo Đere, na prethodnoj listi četvrti.

Poslednji teniser iz Srbije koji je u juniorskoj konkurenciji bio na mestu broj jedan bio je Janko Tipsarević.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend