Sport

Novi poraz Mladog radnika 1926 za poslednje mesto na tabeli

Fudbaleri Mladog radnika 1926 su na Gradskom stadionu u Požarevcu, u okviru 4. kola Srpske fudbalske lige grupa Zapad, ugostili ekipu Mokre gore iz Zubinog Potoka.

Požarevljani su posle poraza u Tutinu od istoimene ekipe sa 4:2 imali imperativ pobede nad gostima iz Zubinog Potoka. Prvo poluvreme su bolje otvorila ekipa Mokre gore koja je imala više šansi pred golom Požarevljana, ali je golman Mladog radnika Simonović uspeo da zustavi šuteve ka svom golu.  Na odmor se otišlo bez golova.

Drugo poluvreme su bolje otvorili igrači Mladog radnika koji su krenuli angožovanije ka golu gostiju. U 65. minutu igrač Mladog radnika Goran Lepojević je izveo korner koji je pronašao Petra Jovanovića. Jovanović spušta loptu na peteraz koju zahvata Filip Krstić i dovodi u vodjstvo ekipu Mladog radnika.

Ipak nastupila je još veća inicijativa Požarevljana ali nisu uspeli da povećaju prednost. Ekopa Mokre gore je u potpunosti preokrenula tok meče. Prvo je u 80 minutu iz kontranapada Stefan Denčetović je izjednačio reultat, da bi u 85. minutu Stefan Milosavljević uspeo da postigne gol i dovede svoju ekipu do pobede. Mogra gora je slavila sa 2:1.

Posle odigranih četiri kola Mladi radnik 1926 zauzima poslednje mesto na tabeli  sa osvojenim 1 bodom. U sledećem kolu Požarevljani putuju u Gornji Milnaovac gde će se sastati sa ekipom Takova.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend