Sport

Novi trener u Superligašu iz Požarevca

U Ženskom fudbalskom klubu Požarevca došlo je do promene trenera. Klub je napustio dosadašnji trener Sandra Stefanović, a za novog šefa stručnog štaba postavljena je Slavka Pašti.

Kako je za nedeljnik Reč Naroda izjavio predsednik ŽFK Požarevac Ljubiša Stanojlović, Slavka Pašti je bila dugogodišnja fudbalerka. Radila je kao trener i selektor mladjih kategorija Fudbalskog saveza Regiona zapadne Srbije.

Stanojlović je takođe rekao da je ekipu napustilo nekoliko igračica kao i najbolja strelac i kapiten tima Marija Vuković. On je dodao da je seniorskoj ekipi priključeno 10 igračica iz omladinskog pogona.

Ljubiša Stanojlović očekuje da će u narednoj sezoni ekipa ŽFK Požarevca uspeti da obezbedi opstanak.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend