Sport

Odbojkaš Mladog radnika sa reperezentacijom napada Olimpijske igre

Aleksa Batak tehničar Mladog radnika iz Požarevca izborio je svoje mestu u reprezentaciji i sa njom će igrati kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre 2020. godine u Japanu.

Muška odbojkaška reprezentacija Srbije će u  Krakov, od prvog do trećeg avgusta igrati na 22. Vagnerovom memorijalu zajedno sa selekcijama Poljske, Brazila i Finske.

Nikola Grbić, prvi trener seniora Srbije, saopštio je sastav tima koji će igrati u Krakovu, ali i zatim u Bariju na turniru kvalifikacija za OI 2020.

Pored Alekse Bataka od tehničara tu je i Nikola Jovović (Zirat bankaši Ankara).

Korektori: Aleksandar Atanasijević (Peruđa) i Dražen Luburić (Halkbank Ankara).

Libera: Neven Majstorović (Krajova) i Nikola Peković (Partizan).

Blokeri: Srećko Lisinac (Trentino), Petar Krsmanović (Gazprom jugra Surgut), Aleksandar Okolić (Paok Solun) i Stevan Simić (Vojvodina Novi Sad).

Primači: Uroš Kovačević (Trentino), Marko Ivović (Lokomotiva Nobosibirsk), Nemanja Petrić (Belogorje Belgorod) i Lazar Ćirović (Padova).

Podsetimo Aleksa Batak je prošle sezone sa Mladim radnikom igra Play off Super odbojkaške lige Srbije i pomogao timu da osvoji 4. mesto na tabeli i sa time izbori plasman na Balkanski kup.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend