Sport

Odbojkaši i dalje po starom

Posle 188 minuta igre požarevački odbojkaši su poraženi od Spartaka iz Ljiga sa 2:3 u setovima.

Velika borba se vodila u Požarevcu, u meču koji je trajao skoro dva sata pobedu je ipak odneo gostujući tim Spataka iz Ljiga. Iako lišeni usluga startnog korektora Radosava Dojčilovića, izabraniciBogdana Veličkovića smogli su snage za preokret, posle vođstva Mladog radnika od 2:1 u setovima.

Mladi požarevački sastav nije izdržao ogroman pritisak, pa je na kraju morao da se zadovolji bodom, ali je ipak ostao na poslednjoj poziciji. U četvrtom i petom periodu Spartak je u ranoj fazi sticao veliku prednost, koja je potom bila nedostižna za ekipu Saše Joksimovića.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend