Sport

Odbojkaši i pored dobre igre nisu mogli do finala play off-a

U trećoj utakmici polufinala play off-a odbojkaši Mladog radnika su bili na korak od pobede u Novom Sadu protiv ekipe Vojvodine, ali ipak aktuelni šampion Srbije je uspeo da smogne snage i savlada Požarevljane.

Odbojkaši Mladog radnika su odigrali najbolju utakmicu u polifinalnoj seriji play off-a ali nisu uspeli da iznenade ekipu Vojvodine u Novom Sadu. Vojvodina je dobila ovu utakmicu sa 3:2 (27:25, 27:29, 25:17, 18:16) u setovima i tako zabeležila treću pobedu u polufinalnoj seriji play off-a i plasirala se u finale.

Odbojkaši Mladog radnika su ove sezone, i pored poraza u polufinalu play off-a, ostvarili veliki uspeh osvajanjem samog 4 mesta na tabeli i time su izborili učešće u evropskim takmičenjima.

Da napomenemo za titulu šampiona Srbije boriće se ekipa Vojvodine i Crvene zvezde, koja je u polufinalnoj seriji savladala tim Spartaka iz Subotice.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend