Sport

Odbojkaši izgubili pred svojom publikom

Posle skoro 20 godina provedenih u najjačem odbojkaškom takmičenju u Srbiji, odbojkaši Mladog radnika iz Požarevca odlaze u Prvu ligu Srbije.

Posle tri seta i vođstva od 4:1 na početku četvrtog sve je mirisalo na pobedu domaćina. Igra Mladog radnika je bila daleko ubojitija u napadu sa krajeva jer je Ivica Jevtić bio odličan na mestu korektora.

Onda su gosti načinili potpuni preokret najviše zahvaljujući Branku Roljiću, Zoranu Ateljeviću i velikom broju svojih navijača koji su ih sjajno bodrili.

 

Od početka do kraja petog seta Klečani su imali prednost. Mladi radnik je samo u jednom trenutku prišao na poen zaostatka (10:9), ali su iskusniji gosti znalački priveli ovaj period igre kraju, da bi nakon poena Branka Roljića nastalo neopisivo slavlje momaka u plavim dresovima.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend