Sport

Odbojkaši izgubili prvu utakmicu u Kupu Srbije

U prvoj utakmici četvrtfinala Kupa Srbije, odbojkaši Mladog Radnka su na gostovanju u Staroj Pazovi izgubili sa 3:2 od ekipe Jedinstva.

Drugi put ove sezone ekipa Jedinstva je bolja od Mladog Radnika. Požarevački odbojkaši su odigrali dobru utakmici i imali priliku da pobede ali im je falilo malo sportske sreće. 

Najveća borba vidjena je u prvom setu gde se igrao poen za poen, ali su igrači Jedinstva uspeli da dobiju prvi set sa 27:25. Požarevljani su drugi set odigrali dobro i dobijaju ga sa 25:17. U trećem setu vidjena je velika borba, ali su gosti iz Požarevca dobili i taj set sa 25:23. Jedinstvo je uspelo da nadigra požarevljane u četvtom setu koji dobijaju sa 25:17. Velika borba vidjena je u petom setu igrao se poen za poen, a iskusnija ekipa Jedinstva uspela je da nadigra ekipu Mladog Radnika. Jedistvo je dobilo peti set sa 17:15.

Revanš utakmica se igra u subotu 26.12 od 19 časova u Sportskom centru Požarevac.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend