Sport

Odbojkaši Mladog radnika dobili protivnike na Balkanskom kupu

Sjajnom igrom u prošloj sezoni odbojkaši Mladog radnika izborili su plasman na Balkanski kup koji će se ove godine održati u Strumici, Severna Makedonija.

Balkanski kup odigraće se 5. i 6. oktobra a pored ekipa Mladog radnika učestvovaće domaćin Odbojkaški klub „Strumic“, Odbojkaški klub „Tokat Beledije“ iz Turske i Odbojkaški klub Priština.

Osvajač Balkanskog kupa igraće u drugom kolu Kupa Izazivača protiv ekipe „Kazinarcike“ iz Madjarske. Ako odbojkaši Mladog radnika osvoje Balkanski kup portovi mađarske ekipe igraće 13.i 27. novembra.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend