Sport

Odbojkaši Mladog radnika ponovo poraženi od Vojvodine

Odbojkaši Mladog radnika su u drugoj utakmici polufinala play off-a ugostili Vojvodinu iz Novog Sada.

Odbojkaši Mladog radnika su u drugoj utakmici polufinala play off-a ugostili Vojvodinu iz Novog Sada.

U prvoj utakmici polufinala play off-a ekipa Vojvodine je sa 3:0 slavila u Novom Sadu protiv Požarevljana, pa su igrači Mladog radnika imali imperativ pobede. Ipak odlična publika u Hali Sportova nije dala dodatnu snagu odbojkašima Mladog radnika kako bi savladali favorizovane goste iz Novog Sada. Vojvodina je slavila sa 3:0 (25:16, 25:18 i 25:17) u setovima i tako povela sa 2:0 u polufinalnoj seriji.

Najefikasniji u ekipi Mladog radnika bio je Boris Buša koji je postigao 14 poena, dok je u ekipi Vojvodine 17 poena postigao je Božidar Vučićević. Sledeća utakmica se igra u Novom Sadu, a za prolazak u finale potrebno je da neka ekipa ostvari tri pobede.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend