Sport

Odbojkaši Mladog radnika savladali goste iz Valjeva

U 13. kolu Prve odbojkaške lige Srbije ekipa Mladog radnika iz Požarevca uspela je da pred svojom publikom savlada ekipu VA 014 iz Valjeva.

Posle dva vezana poraza u prvenstvu ekipa Mladog radnika uspela je da savlada neugodnu ekipu iz Valjeva. Požarevljani su meč počeli agresivno i lako dobili prvi set sa 25:15. Najveća borba u utakmici vidjena je u drugom setu. Ekipa Valjeva uspela je da umrtvi igru Požarevljana i tokom celog seta kontrolisala igru. Pri kraj drugog seta Požarevljani počinju da igraju dobro u odbrani i uspevaju da dobiju i drugi set sa 27:25. U trećem setu ekipa Mladog radnika totalno je nadigrala ekipu VA 014 i treći set dobijaju sa 25:14, i sa 3:0 u setovima dobijaju utakmicu.

U sledećem kolu ekipa Mladog Radnika putuje u Novi Sad gde će igrati protiv istoimene ekipe.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend