Sport

Odbojkaši Mladog radnika se revanširali za poraz Jedinstvu iz Stare Pazove

Odbojkaši Mladog radnika su u Požarevcu ugostili tim Jedisntva iz Stare Pazove.

Požarevljani su jednom dominatnom igrom uspeli da brzo slome otpor gostima iz Stare Pazove i tako im se revanširaju za poraz u prvom delu sezone. Mladi radnik je dobio utakmicu sa 3:0 (29:27, 25:22 i 25:18) u setovima. Najefikasniji u timu iz Požarevca bio je Tomo Micić sa 20 poena dok je u ekipi Jedinstva 15 poena postigao Dušan Stojsavljević.

Mladi radnik već u sredu u polufinalu Kupa Srbije putuje u Beograd gde će se sastati sa ekipom Partizana. Podsetimo da su Beograđani u prvom susretu ove sezone slavili protiv Mladog radnika sa 3:0 u setovima. Posle utakmice kupa Mladi radnik će u okviru 12. kola ponovo putovati u Beograd gde će se sastati sa timom Crvene zvezde.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend