Sport

Odbojkaši Mladog radnika u finalu Kupa Srbije

Odličnom igrom pred domaćom publikom odbojkaši Mladog Radnika iz Požarevca su pobedili ekipu Jedinstva iz Stare Pazove sa 3:0 u setovima. Ovom pobedom požarevljani su se plasirali na finalni turnir Kupa Srbije.

Mlada ekipa Mladog Radnika uspela je da nadigra iskusnu ekipu Jedinstva. Požarevljani su od prvog minuta nametnuli svoj ritam i u svim aspektima igre nadigali gosta iz Stare Pazove. Prvi set Mladi Radnik je dobio sa 25:15, drugi sa 25:17, dok su najbolju igru požarevljani pokazali u trećem setu koju su osvojili sa 25:14.

Podsetimo da je u prvoj utakmici četvrtfinala ekipa Jedinstva u Staroj Pazovi porazila Mladi Radnik sa 3:2 u setovima. Pored požarevljana na finalni turnir plasirali su se i Superligaši Novi Pazar, Crvena Zvezda i Vojvodina NIS.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend