Sport

Odbojkaši nadigrani u Subotici

U 12. kolu Prve odbojkaške lige Srbije odbojkaši Mladog Radnika iz Požarevca poraženi su od Spartaka iz Subotice.

Posle promene trenera ekipa Mladog Radnika vezala je drugi poraz u prvenstvu. Požarevljani su bili nemoćni u Subotici protiv ekipe Spartaka koja je posle 76 minuta igre nadigrala ekipu Mladog Radnika. Prvi set Subotičani su dobili sa 25:21, drugi sa 25:20, dok su trećem setu potpuno slomili otpor gostiju iz Požarevca i dobijaju set sa 25:17. Utakmica je završena sa 3:0 u setovima u korist Spartaka.

Ovim porazom odbojkaši Mladog Radnika su na drugom mestu na tabeli prve odbojkaške lige. U sledećem kolu Požarevljani dočekuju ekipu VA 014 iz Valjeva.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend