Sport

Odbojkaši pobedili posle dva vezana poraza

Odbojkaši Mladog radnika iz Požarevca su u 16. kolu Superlige Srbije putovali u Kragujevac gde su se sastali sa ekipom Radničkog.

Požarevljani su uspeli da posle dva vezana poraza pobede odličnu ekipu Radničkog. Igrači Mladog radnika su odigrali jedan dobar meč i sa 3:0 u setovima (25:14; 25:16; 18:25; 25:22) pobedili. Najefikasniji u redovima Radničkog bio je Nemanja Stevanović sa 20 postignutih poena. U ekipi Mladog radnika 23 poena postigao je Boris Buša.

Ovom pobedom ekipa Mladog radnika se dodatno učvrstila na 4. mestu na tabeli. U sledećem kolu Požarevljani dočekuju ekipu Niša.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend