Sport

Odbojkaši ponovo igraju protiv Crvene zvezde

Odbojkaši Mladog radnika iz Požarevca igraće po treći put ove sezone sa ekipom Crvene zvezde iz Beograda. Ovog puta sastaće se u okviru 15. kola Super odbojkaške lige Srbije, a Crvena zvezda je već jednom u Kupu Srbije i prvenstvu pobedila ekipu iz Požarevca.

Na početku konferencije za medije Dragan Bonić, trener OK Mladi radnik osvrnuo se na težak poraz koja je njegova ekipa pretpela u prošlom kolu od ekipe Spartaka iz Subotice.

„Pored odlične igre koju smo prikazali na našem terenu protiv ekipe Jedinstva otišli smo na gostovanje u Suboticu i razočarali. Sigurno da nije prijatan poraz bio, očekivali smo svi mnogo više, međutim imali smo problema u nekim elementima i nismo uspelu da napravimo bolji rezultat tamo.“ rekao je Bonić.

Trener Požarevljana je rekao da predstojeća utakmica sa Crvenom zvezdom važna za njegovu ekipu.

„Crvena zvezda igra dobro, ušli su u finale Kupa Srbije. Imali su i oni nekih problema tokom sezone međutim oni su sada u usponu forme i dolaze u Požarevac sa mnogo samopouzdanja. Iako smo mi 4. a oni  6. na tabeli mi njima prepuštamo ulogu favorita, ali na nama je da damo sve od sebe jer evidento je da ove sezone igramo mnogo bolje na našem terenu“ zaključio je Bonić.

Mario Medan, igrač Mladog radnika rekao je da nije prijatno kada izgubiš od jedne ekipe dva puta u sezoni.

„Mi ćemo pokušati da učinimo sve što je u našoj moći da ih pobedimo. Mi imamo svoje adute koje ćemo pokušati da pokažemo na našem terenu i na taj nači da se iskupimo za naš težak poraz u Subotici.“ rekao je Medan.

Utakmice sa igra u subotu 3. februara od 19h u Hali sportova Požarevac. Ulaz će koštati 100 dinara.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend