Sport

Odbojkaši Požarevca sigurni na otvaranju sezone

Odbojkaški klub Mladi radnik posle odustajanja od Balkanskog kupa, potpuno se posvetio prvenstvu. Požarevljani su u prvom kolu Superlige putovali u Novi Pazar gde su se sastali sa istoimenom ekipom.

Odbojkaši Mladog radnika su odigrali jednu dobru utakmicu i lako savladali neugodnu ekipu Novog Pazara. Požarevljani su utakmicu prvog kola dobili sa 3:0 u setovima (25:19, 25:21 i 25:20). Najefikasniji u ekipu Mladog radnika bio je Nemanja Dukić koji je postigao 14 poena. U ekipi Novog Pazara po 12 poena postigli su Banjamin Daca i Vanja Eremić.

U sledećem kolu Požarevljani putuju u Staru Pazovu gde će se sastati sa timom Jedinstva.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend