Sport

Odbojkaši savladali Železničar iz Beograda

U 9. kolu Prve muške odbojkaške lige Srbije ekipa Mladog Radnika iz Požarevca savladala je ekipu Železničara iz Beograda.

Posle poraza u predhodnom kolu od Jedinstva, ekipa Mladog Radnika uspela je pred svojom publikom da savlada neugodnu ekipu Železničara iz Beograda. Pred svojom publikom požarevljani su u prvom setu nadigrali gosta iz Beograda i dobijaju ga sa 25:21. 

Još bolja igra u drugom setu ekipe Mladog Radnika. Požarevljani set dobijaju sa 25:17. Opuštanje u trećem setu ekipa Železničara je uspela da iskoristi. Beogradjani dobijaju ovaj set sa 25:21. Velika borba vidjena je u četvrtom setu, ali domaćini predvodjeni kapitenom Jevtićem uspevaju da dobiju ovaj set sa 25:23. Utakmica je završena u korist Mladog Radnika sa 3:1 u setovima.

U sledećem kolu Mladi Radnik putuje u Gornji Milanovac gde će se sastati sa ekipim Metalac Takovo.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend